Tarieven

Wij hanteren verschillende tarieven, afhankelijk van waar het project wordt uitgevoerd. Hierbij zijn twee opties mogelijk:

- Op locatie van de opdrachtgever;

- Op onze eigen locatie.

 

Op locatie van de opdrachtgever:

Voor het werken op locatie hanteren wij tarieven die in onderling overleg bepaald kunnen worden. Deze zijn voornamelijk afhankelijk van de soorten opdracht (enkele uren/dagen) of langdurige projecten. Ook de (reis)afstanden zijn daarbij van belang.

Wij berekenen geen voorrijkosten, ook niet voor het maken van offertes en aanbiedingen. Bij opdrachten onder contractvoorwaarden is het mogelijk korting te krijgen op de tarieven, afhankelijk van de duur van deze contracten.

Afhankelijk van de wens van de opdrachtgever (en afhankelijk of het project dit toelaat) kan worden gerekent met een all-in tarief, dus inclusief reiskosten en bijkomende kosten. Indien dit niet kan, zullen de kosten worden uitgesplitst.

 

Op onze eigen locatie:

Voor deze projecten werken wij met een 'fixed price' op basis van een vooraf gemaakte calculatie. De reden dat wij hiervoor hebben gekozen, is om achteraf geen discussies te krijgen over het aantal besteedde uren. De opdrachtgever dient vooraf akkoord te gaan met de offerte. 

Deze 'fixed price' is gebaseerd op het werk zoals aangeboden in de offerte. Indien tijdens het project aanvullingen komen op hetgeen dat is aangeboden, zal dit worden beschouwd als meerwerk dat apart wordt gefactureerd. Uiteraard zal de opdrachtgever hier vooraf eerst toestemming voor moeten geven.