vrijdag, juni 14, 2024

2-D tekenen

2-D tekenen. Technisch tekenen met de computer is tegenwoordig niet meer weg te denken. Bijna elk bedrijf werkt al jaren met deze voornamelijk 2D tekenpakketten zoals AutoCAD. Van simpele snijtekeningen tot volledige samenstellingen. Flowsheets tot en met plattegronden. Alles kan getekend worden met slechts enkele klikken van een muis.

Wat bieden wij u op dit gebied?

Op gebied van 2-D tekenen kunnen wij u onder andere het volgende aanbieden:

  • Wij leveren tekeningen aan in de formaten *.dwg. *.dxf of *.dwf;
  • Wij kunnen snijtekeningen (contouren) maken in *.dxf die direct door snijbedrijven in hun machines kunnen worden verwerkt;
  • Wij maken complete werktekeningen voor uw werkplaats, zowel voor de draaierij als de laswerkplaats;
  • Wij maken tekeningen vanaf door u aangeleverde schetsen, ook flowsheets en plattegronden, of van door u aangeleverde modellen die wij zelf opmeten;
  • Wij construeren/engineeren voor u producten naar door u gestelde klantwensen;
  • Wij zetten uw oude papieren archief om naar een digitaal archief. (hierover meer onder de tab Vectoriseren” van bestaande tekeningen”)

Wij werken met uw standaard huisstijl:

Indien u dat wenst kunnen wij werken met uw eigen huisstijl. U hoeft daarvoor alleen maar uw template (kaders etc.) op te sturen in de formaten *.dwg of *.dxf . Wij zorgen er dan voor dat het aan u geleverde tekeningenpakket voldoet aan de eisen binnen uw bedrijf.

Bij onze klanten hebben we al vaak gezien hoe belangrijk een dergelijke huisstijl is om eenheid te krijgen in het tekeningen bestand.

Voor 3-D tekenen, klik HIER